Diskutera Naruto, manga, anime och annat i vårt forum!
9tails.se - En svensk sida om Naruto!


Medlem / Logga in


Information om 9tails.se9tails.se .:. Information : Om sidan
» Om sidan

Kort om sidan

17 maj 2006, Taidokid - Previously on 9tails

Detta bör läsas innan ni går djupt in i 9tails mörka forum. Detta jag ska berätta är inte på skoj, detta är fakta. Forumet började bra med olika roliga få personer och då och då kom en ny användare till forumet. En av dessa var jag, Taidokid. Jag lärde känna några här på forumet, blev ägd av GotN och mobbade Zoulkeeper. Men nu till sanningen, forumet är förändrat. Efter en stund blev forumet för mycket för ahoy att styra så han anställde moderatorer. Lordmune,Lando och Zoulkeeper. Detta började bra och de njöt av deras krafter. Efter detta kom Smurfen till forumet, en rolig filur. Men sedan... börjar den mörka eran, den vi befinner oss i nu. Det kom en person:

Deidara... Han började som ganska trevlig person men efter ett tag blev dumpad av sin flickvän Han blev grovt sårad och bröt ihop. Efter det så gick han på alla andra medlemmar. Han bråkar för inget och han kallar alla omogna grejer i varje argument. Han känner sig bra när han kan äga andra medlemmar. Han tröstar sig själv med det. (Sorry Johanzzon jag snodde din info.)

Sedan öppnades en ny tråd av Hamakagari:

Hattråden... Här började det riktiga hatet! Här började man se deidaras riktiga form. Han började tracka alla för att de inte tyckte som honom och det kom flera trådar med bara tjat emot honom som han svarade på och avslutade eller började med en förolämpning. Men efter en stund så stängdes tråden.

Nu så går deidara runt på forumet och mobbar alla, även nya användare och skrämmer bort de ifrån forumet, nice? Nä, inga nya medlemmar= dött forum, Se upp för honom.

Sedan så var det lungt ett tag, och Zoulkeeper sa av sig sin Moderatorpost och sedan hände en stor händelse.... ahoy skapade 9manager!

9manager var riktigt roligt i början när man betatestade och det var få som spelade, men så fort som det kom till 9tails skapades fakeaccount och det fuskades, det biddrog också till nerslöning av forumet. Med 9manager skapades också accounten sasuke-cool m.fl. De kom till vårt forum och skapade massvis av trådar om att han skulle bli mod fasst han var avstängd, sedan skapade ahoy ett skydd som nu håller de flesta uddevalla accounten borta.

Efter det så är dagsläget så här:

Forumet styrs av "Skäggdiktaturen" som jag själv kallar det. Inom skäggdiktaturen är det huvudet av allt: Ahoy Sedan kommer hans trogna undersåtar GotN (Lando,Lordmune och Smurfen) Och sedan kommer de övriga moderatorerna: Hamakagari och Mr.Kotetsu. Och nästlägst är skribenterna som också kan göra skägget: Pundarquartis och någon mer kanske. Efter det kommer den lägsta rangen: De speciella användarna: Hayabusasan med någon mer kanske.

GotN lyder allt Ahoy säger och gör forumet otrevligt genom att skapa onödiga regler om Wii eller Skägget. Ahoy bryr sig inte utan låter som göra det. Sedan när man klagar över detta så kommer moderatorerna och säger att de har makten och det är emot reglerna. Och sedan blir man avstängd ifall man använder en skäggis, men inte Hayabusasan eftersom han är med i gamla PG... diktatur... Speciella användare får det bättre än resten.

Så här e dagsläget:

GotN mobbar med skäggis, Ahoy är mest på 9manager och fixar, Moderatorerna vågar inte stå emot GotN eller Ahoy och vissa personer har det bättre än andra genom att få mildare straff för att GotN tycker om dom. Detta är helt klar diktatur, vi på forumet måste göra något åt detta. Och Deidara skrämmer bort nya medlemmar...


Om sidan | Kontakta oss | Länka till oss | Länkvänner | Redaktion | Om cookies | Regler | Naruto online rpg


Copyright © 9tails.se 2004-2006. All rights reserved. Design, graphics & code by ahoy.
Naruto © Masashi Kishimoto/Shueisha/Viz. All images (c) their respective owners.